Speeltuin Gewoon Buiten in Overloon.
Speeltuin Gewoon Buiten in Overloon.

Samenspeeldag bij Gewoon Buiten

Algemeen 497 keer gelezen

OVERLOON | Op donderdag 9 mei organiseert speeltuin Gewoon Buiten weer een samenspeeldag. Het speeltuinbestuur belooft “een leuk programma” te hebben samengesteld en rekent dan ook op veel bezoekers. Naast allerlei gratis activiteiten zijn er ook een aantal leuke en interessante kraampjes en meer.

“Helaas hadden we de afgelopen samenspeeldag minder geluk met het weer. Het regende tijdens de aanvang en het laatste uur ook weer. En toch waren er kinderen die kwamen spelen. Daar doen we het voor.”, aldus het speeltuinbestuur. “Ons doel is om zoveel mogelijk kinderen met en zonder beperking samen te laten spelen. Hoe gaaf is dat?”

Tijdens de samenspeeldag, die plaatsvindt van 11:00 tot 15:00 uur, staat samenzijn en samen spelen centraal. Kinderen met en zonder beperking kunnen op een laagdrempelige manier kennismaken met een breed scala aan activiteiten. “Kom gezellig langs en maak er samen met ons een onvergetelijke Samenspeeldag van! Laat de kinderen zich uitleven, nieuwe vriendjes maken en genieten van de activiteiten in de frisse buitenlucht. Tot ziens op donderdag 9 mei in Speeltuin Overloon!”

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant